Eladó Sorház, Nyíregyháza

#672600434

Eladó Sorház

74.9 millió Ft

Nyíregyháza Belváros
Alapterület:
210 m2
Szobák száma:
4
Állapot:
Felújított
Építési mód:
Tégla
Családi házak
Lifestyle

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
Nincs
100 m2
Kondenzációs kazán
Parkra néző
2
Összkomfort
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Nyíregyháza belvárosában, a Pláza és a Bujtosi tó közelében szobás felújított sorház eladó

Nyíregyháza belvárosában, a Pláza és a Bujtosi tó közelében található , 3 szintes , KNY-i tájolású, 109 m2-es, téglaépítésű, csabai cseréppel fedett, szigetelt , nappali + 3 szobás, teljeskörűen felújított sorház, kertre néző földszinti terasszal és egy 13,2 m2-es garázzsal eladó. 

Teljeskörű felújítás 

A teljeskörű felújítás keretén belül megvalósult a gépészet, a vezetékrendszer a burkolatok és a nyílászárók cseréje , a külső homlokzat szigetelése 15 cm-es grafit AUSTROTHERM GRAFIT homlokzati hőszigetelő lemezzel. , tetőcserép 2020 évi átvizsgálását és cseréjét, beépített szekrények elhelyezését.  

Szerkezetek, gépészet 

A falazat 30 cm-es tégla mely 15 cm –es grafit húszigetelő lemezzel szigetelt. A lakás fűtését modern Ariston kondenzációs kombi gázkazán biztosítja radiátoros hőleadással, a hűtésről klímaberendezés gondoskodik. A külső nyílászárók műanyag szerkezetű háromrétegű üvegezéssel hőszigeteltek, a belső ajtók faszerkezetűek. A konyha modern gépekkel felszerelt, a beépített gépek és bútorok, a légkondicionáló, a világítótestek, függönyök, és karnisok a vételár részét képezik.  

A lakás helyiségei 

A földszinten az előszoba, wc-kézmosó, konyha és a nappali, került kialakításra, a nappaliból a hátsó teraszra juthatunk ki . a  társasház közös használatú útjáról pedig a 13,2 m2 alapterületű garázsban lehet parkolni. 

Az emelet a nappaliból érhető el a lépcsőfeljárón keresztül, ezen a szinten kettő kisebb méretű K-i tájolású és egy nagyobb Ny-i tájolású hálószoba található, a K-i tájolású szobákból a közös használatú erkélyre léphetünk ki. A fürdőszoba egy kádat és egy WC-t foglal magában , az előszobából lépcső vezet fel a harmadik szintre, mely szükség esetén beépíthető. 

A felsorolt helyiségeken kívül a lakáshoz tartozik még térburkolt, parkolásra is alkalmas előkert, a  társasház közös használatú útjáról megközelíthető 13,2 m2 alapterületű garázs, különálló melléképületben 7 nm-es tároló helyiség, és a terasz méretű, hátsó pihenőkert dísznövényekkel. 

Helyiség Méret (m2)
Előtér
Konyha + étkező
Kamra, Éléskamra, Spájz
WC
Nappali
Terasz
Lépcsőház
Közlekedő
Fürdőszoba + WC
Szoba
Loggia
Szoba
Szoba

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Téglalakás
Családi ház
Ikerház
Panellakás
Építési telek
Sorház
Ikerházrész
Üzlethelyiség
Telephely
Iroda irodaházban C
Nyaraló