Eladó Családi ház, Nyíregyháza

#672600431

Eladó Családi ház

129 millió Ft

Nyíregyháza Báthory-lakópark
Alapterület:
202 m2
Szobák száma:
4
Állapot:
Kiváló
Építési mód:
Tégla
Családi házak

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
1 164 m2
Kiváló
Kondenzációs kazán
Parkra néző
Részben bútorozott
Parkosított
2
Dupla komfort
Szélessávú (>10Mbps)
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Pihenés , rekreáció , sportolás egy helyen ! 

Ha valaki olyan ingatlant képzel el magának ahol a lakhatás mellett a rekreáció és a sportolás is megvalósítható egy helyen akkor álmai otthonát megtalálta, mert Nyíregyháza-Báthory lakóparkjában eladóvá vált ez a téglaépítésű , belső két szintes, amerikai-konyhás nappali + 3 szobás, dupla komfortos, családi házas ingatlan,  az 1104 m2-es telken felépített Wellness (szauna, jakuzzi) részleggel, fedett grillezővel , cca.: 30 m2-es faházzal és cca.: 60 m2-es sportpályával. (lásd. Ingatlan építményeinek elhelyezkedése) . Az ingatlanon található felépítmények összesen nettó 325 m2 területen helyezkednek el. 

Lakóterek, teraszok, garázsok 

A családi ház 38 cm-es porotherm téglából épült és 5 cm-es hőszigeteléssel lett ellátva. A külső nyílászárók műanyag, a belső nyílászárók fa szerkezetűek , a tetőhéjazat Bramac betoncserép.  A ház melegéről kondenzációs gázkazán gondoskodik a mázas kerámiával burkolt felületeken padlófűtéses,- míg a laminált parkettával burkolt helyiségekben radiátoros hőleadással. A hűtést a nappaliban és az emeleti szobákban elhelyezett inverteres klímaberendezések biztosítják, az ablakok redőnyökkel felszereltek. 

A ház alsó szintjén (nettó alapterület 172,77 m2 , redukált alapterület 140,46 m2, a földszinti lakótér 108,15 m2) található az amerikai-konyhás nappali , hálószoba ,  fürdőszoba, WC, kazánház, 2 db előtér, a bejárat előtti és az udvar felőli fedett teraszok és a kétállásos garázs.  

Az emeletre (tetőtér nettó alapterület 29,64 m2, lakótér 29,64 m2, redukált alapterület 17,78 m2) nemes fából készült lépcsőn keresztül juthatunk fel ahol kettő hálószoba található. 

Rekreáció, tárolás, sportolás 

A telek mérete, elhelyezkedése és a tulajdonosok elhatározásának köszönhető , hogy sikerült az ingatlanon olyan építményeket létrehozni melyek megjelenésüket illetően esztétikai élményt nyújtanak, funkciójukból adódóan a ház lakóinak lehetőséget biztosítanak a pihenéshez a szórakozáshoz és a kulináris örömök átéléséhez.   

Mindezek alapján a ház NY-i oldalának folytatásaként felépült a Wellness részleg, a  jakuzzival és a finn szaunával, a fedett grillező, a faház mely magában foglalja a szerszámos tárolót a nyári konyhát és egy WC-t. A parkosított kert végében került megépítésre a rekortán burkolatú lábtengó pálya, a növények öntözése fúrt kútról megoldott . 

Helyiség Méret (m2)
Terasz 1.98
Előtér 6.41
Gardrób 4.12
Előszoba 11.05
Garázs 32.4
Szoba 11.9
Fürdőszoba + WC 8.17
Előtér 2.26
WC 2.4
Fürdőszoba 8.14
Kamra, Éléskamra, Spájz 4.21
Nappali 29.24
Konyha + étkező 20.25
Terasz 30.24
Szoba 14.8
Szoba 14.84

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Téglalakás
Családi ház
Ikerház
Panellakás
Sorház
Építési telek
Ikerházrész
Üzlethelyiség
Iroda irodaházban C
Nyaraló
Telephely